L-Oto.jpg
Nuria copy.jpg
Eva.jpg
 
 

Laia Oto Llorens

La Laia és economista, amb una trajectòria professional enfocada en Finances. Va treballar com a gerent de Finances en un projecte del Programa de les Nacions Unides per al Desenvolupament anomenat Sistema de Promoció de Tecnologies d'Informació (TIPS), amb seu a Roma. Després va ser contractada per la Societat Internacional per al Desenvolupament (SID), una organització no governamental internacional amb seu a Roma, com a gerent de finances. A continuació, es va traslladar al Regne Unit, on va crear la seva pròpia empresa. Actualment instal·lada a Barcelona, és co-fundadora de la plataforma 1x1microcredit.

 

Núria  Burrull Benito

La Núria és llicenciada en Belles Arts i diplomada en Restauració de Pintura, amb una trajectòria professional enfocada cap a la il·lustració. Va treballar en el seus inicis com a professora de Visual i Plàstica i tutora d’ESO. També va estar uns anys treballant dins el sector de la restauració de pintura de cavallet, talla policromada i pintura mural. Després d'un seguit de diferents projectes d'il·lustració va decidir professionalitzar-se en aquest àmbit assistint als cursos d’il·lustració, de reconegut prestigi, de l'escola de la dona de Barcelona, sota la tutoria d'Ignasi Blanch. Actualment treballa com a il·lustradora.

 

Eva Morell Farrús

L'Eva és Dissenyadora gràfica amb una trajectòria professional enfocada al món de l'educació. Va treballar a l'estat de Nova York en Estudis de Disseny gràfic durant tres anys, on va adquirir un coneixement molt ampli en el tracte amb clients i el seguiment de producte. És productora i comerciant ocasional de productes ideats per ella per a l'oci i aprenentatge dels nens El 2006 crea en equip una de les primeres agendes paper i web per a nens/es i famílies a Catalunya, TOC TOC la guia dels infants per a mares i pares. El 2012 segueix una sèrie de cursos en edició digital per professionalitzar-se en aquest àmbit. Actualment treballa com a dissenyadora gràfica.